Digitalt Museum Digitalt Museum

Om objektet

Benämning:
Vykort (Sakord)
Brevkort (Alternativt namn - Fackuttryck)

Historik:
Produktion - Tryckt:
Tillverkare, säker: Imp Granbergs Konstindustri Aktiebolags Förlag Stockholm

Motiv:
Brevbärare som delar ut post till barn.

Beskrivning:
Vykort med motiv av brevbärare som delar ut post till barn. Ej postat.

Påförd text:
Inskrift: Max Hägel
Inskrift: Brefkort - Carte postale, Weltpostverein - Union postale universelle, Correspondenzkarte - Dispisnice - Levelezö-Lap - Korespondencni listek, Dopisnica - Karta Korespondenzyjna, Briefkaart - Cartolina Postale - Postkarte - Tarjeta Postal - Postcard. Imp Granbergs Konstindustri Aktiebolags Förlag Stockholm.

Identifikationsnr:
POST.050908

Institution:
Postmuseum

Visa tilläggsinformation

Om museet

Museum:
Postmuseum

Museets webbplats:
www.postmuseum.se

Samlingarna har katalogiserats under lång tid och av många olika personer. Det gör att mängden information och kvaliteten på de uppgifter som finns är mycket varierande. Kontakta oss via länken nedan om du hittar felaktigheter eller vill komplettera informationen.